İlhami Ertem Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlayan, kendine öz güveni olan, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, iletişimi güçlü, milli ve manevi değerlerimizi koruyan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk´ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: 2019 - 2020 okullar arası A genç bayanlar basketbol il 1. liği 2019 -2020 Serbest Güreş Müsabakaları 53 kg Türkiye 3. sü - Sıla AYKUL 2019 -2020 Gençler Masa Tenisi il 3. lüğü 2019 -2020 Serbest Güreş il 1. liği - Sıla AYKUL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning Okuluyuz. Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi olan bir kurumuz.
Kontenjan Bilgileri: 804
Diğer Hususlar: www.facebook.com/ertemlisesi www.instagram.com/ilhamiertemanadolulisesi www.twitter.com/ertemlisesi www.youtube.com/ertemlisesi wwww.youtube.com/ertemlisesi www.youtube.com/ertemlisesi

WEB - https://eieal.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No 6 Merkez/EDİRNE